Підбур персонала у Львові на JobSite – це тільки перевірені резюме здобувачів, які шукають роботу в сфері Ресторанний бізнес, готелі

Резюме у Львові: підбір персоналу

Потрібні резюме у Львові, а претенденти повинні розуміти, що таке сфера Ресторанний бізнес, готелі? Ми пропонуємо переглянути всі резюме, які підходять під профіль вашої компанії. Нижче подано резюме Львів на посаду «шеф-повар,Executive chef». Якщо це резюме вам підходить, відправте пропозицію роботи і все одно продовжуйте шукати інші відповідні резюме фахівців.
Вхід     Реєстрація
Робота в Україні
Всі вакансії
Всі резюме
Персонал » Резюме Львів » Персонал Ресторанний бізнес, готелі » Резюме шеф-повар,Executive chef
Пошук резюме
Приклад: программіст PHP

Більше резюме на Jobs.ua



Або оберіть зі списку

Резюме: Шеф-повар,Executive chef Львів



Зарплата: 9000 грн.
Регіон: Львів
Освіта: середньо-спеціальна
Бажаний графік роботи: робота за сумісництвом
Стать: чоловіча
Дата народження (вік): 00.00.0000 (2025)


Шеф-кухар з 20 річним досвідом,з них 10 років за кордоном(Польща,Франція,Росія),12 останіх років на посаді шеф-кухара,Executive chef,шукає роботу в ресторані.
Розробляю різне меню,складаю калькуляції.Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв.Готую ексклюзівні замовленя.
Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнеса.Великий досвід у відкритті ресторанів з "нуля".Сертіфікован міжнародним клубом Шеф-кухарів.
Готов до переїзду в Крим,Карпати і т.д.
Я Executive chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні.


Мої обов'язки:

* аналіз наявного асортименту з точки зору оборотності вкладених грошових коштів, аналіз логістичних потоків на виробничому майданчику з точки зору оптимізації трудовитрат на виробництво і відповідність санітарним нормам
* внесення пропозицій по оптимізації виробництва продуктів компанії з точки зору ціна-якість-задоволеність клієнтів
* розробка і впровадження єдиної системи якості продукції і подачі блюд;
* складання єдиного меню для усіх закладів мережі і відлагоджена система порядку розміщення блюд в меню; організація контролю відробітку нових блюд;
* контроль за дотриманням санітарних норм і правил;
* розподіл виробничого простору на цехи і зони;
* контроль зберігання сировини, товарів, готової продукції, дотримання товарного сусідства;
* організація системи контролю термінів придатності сировини і готової продукції;
* організація технологічних потоків на виробництві;
* складання і розрахунок технологічних і калькуляційних карт;
* розставляння персоналу згідно з технологічною схемою;
* ведення виробничого контролю,
* проведення інвентаризацій, планових і позапланових перевірок торгових точок компанії.


Моє резюме:

Професійні навики: 1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан «Le Procope»
Кухар
• Навчання рецептам Класичної Французької кухні.
• Надбання практичних навиків кухаря.
• Практичне закріплення придбаних навиків.

1993-1995рр. Польща м.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори»
Кухар, Старший кухар
• Продовження закріплення навиків на посаді кухарем.
• Початок праці на посаді старшого кухаря.
• Допомога закладу в розробці нового меню.
• Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.

1995-1998рр. Росія м. Нальчик ресторан-готель «Долинськ»
Кухар, Старший кухар
• Продовження закріплення професійних навиків.
• Стажування і практика на посаді шеф-кухаря.
• Участь і допомога в розвитку ресторанного бізнесу.

1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Ikar»
Шеф-кухар
• Розробка меню, поновлення і впровадження нових страв.
• Підбір і навчання персоналу.
• Навчання персоналу для роботи на новому обладнані.
• Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.

2005-2010рр.Польща, Росія, Україна(Карпати, Крим) ресторани готелів
Шеф-кухар
• Розвиток різномастого меню.
• Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню.
• Робота з доставкою продуктів.
• Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.

З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni


Освіта




Контактна інформація


П. І. Б.: Олег Леонидович
Телефон: 0931923443 0965655848

Погляньте також:

Вакансіі на Jobs.ua

Або Резюме на Jobs.ua


номер резюме: #16929
Резюме Шеф-повар,Executive chef було додано 19.09.2011 11:28 в наступні розділи:
Робота ЛьвівРезюме Ресторанний бізнес, готелі Львів




Схожі резюме


Резюме Зарплата Дата розміщення
Бармен договірна 16.09.2009
Бармен договірна 16.09.2009
официант договірна 20.09.2009
кухар договірна 20.06.2011
Повар договірна 24.09.2009
Официант, хостесс договірна 12.03.2010
повар,помошник повара договірна 26.09.2009
бармен договірна 28.09.2009
бармен договірна 28.09.2009
Бармен договірна 28.09.2009
бармен-администратор договірна 29.09.2009
администратор договірна 02.10.2009
Администратор договірна 03.10.2009
Администрирование, Менежер по рекламе, маркетинг договірна 05.10.2009
Бармен договірна 06.10.2009



 





Посади:



Рубрики:


Онлайн журнал - "Пропоную Роботу"

Архів → Переглянути


Корисні посилання: